دکتر منصور غلامی در این مراسم گفت: پژوهش و تحقیق در کشور جایگاه بالایی پیدا کرده است و این موضع فناوری را در دانشگاهها و مراکز پژوهشی نمایان کرده است پس باید با تلاش بیشتر از این ظرفیت برای توسعه تحقیقات فناورانه استفاده کنیم.
وی افزود: با وجود همه مشکلات موجود، ارتقای کمی پژوهش و ارتقای کیفی آن را در کشور شاهد هستیم و این تلاشهای دانشگاهها است که توانمندی خود را در عرصه تحقیق و پژوهش به اثبات رساندهاند که آثار آن هم در جامعه نمایان است.
دکتر سورنا ستاری نیز در این مراسم با اشاره به اینکه نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایرانساخت یک اتفاق بزرگ در حوزه ساخت داخل است، گفت: در طول 7 سال برگزاری نمایشگاه، فرهنگ جدیدی در حوزه تولید و خرید محصولات داخلی شکل گرفت. کاری که سرعت رشد شرکتهای دانشبنیان را بیشتر کرد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ادامه داد: حرکت زیستبوم فناوری و نوآوری به قدری سرعت گرفته است که هر روز مردم در زندگی روزمره خود با دستاوردهای جدیدی از آن روبرو میشوند و خدمات این زیستبوم را به صورت ملموس در زندگیشان حس میکنند.
بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار و هشتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت از 27تا 30 آذرماه به صورت مجازی برگزار میشود.
تعداد بازدید : ۴۹۸۰ تاریخ: 1399/09/29
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…اسامی راهیافتگان به مرحله نهایی نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی اعلام شد/ آغاز داوریهای …
دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی در آستانه برگزاری این رویداد، اسامی راهیافتگان به مر…